whatsapp facebook twitter instagram google-plus pinterest linkedin search heart chat eye trending-up clock font keyboard_arrow_up fire mail youtube

2018 Gelin Çiçeği Trendleri

Büşra Taşkesen
4 Dakika Okuma Süresi
0 20

Dünya evine girecek gelinlerimiz için gelinlik kadar gelin çiçeği de önemli. Gelin çiçeklerini 2018 yaz ve kış aylarına uygun olarak kendi zevkinize göre seçebilirsiniz. Gelin çiçeklerinin dekordan,ayakkabılara ve tabiki de gelinliğe kadar birçok detayla uyumlu olması gerekir. Kış ve yaz aylarında kullanılacak modeller değişiklik gösterir. Zevkinize göre gerçek ya da yapma çiçek kullanabilirsiniz. Gelin çiçeğini konseptinize uygun olarak seçin. Kır düğünü ve salon düğününe göre de değişik seçimler yapmayı unutmayın. Şimdi tercih edebileceğiniz modellere bir göz atalım…

Orkide Gelin Buketleri: Kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz orkide çiçeği oluşturduğu muhteşem görüntüyle gelinliğinize ayrı bir haa katacak. Ayrıca damadın yakasına konduracağınız küçük bir detayla uyumluluğu yakalayacaksınız.

   

Kardelen Çiçeği:Kardelen çiçeği kış mevsiminin vazgeçilmez simgesi...Naif ve kibar görünümüyle girdiği her detayı güzel gösteren bir parça.2018 trendlerinin de vazgeçilmezi arasında.Kış mevsiminde yapılacak bir düğün için kullanılabilecek en güzel detaylar arasında.

Kardeleni sadece çiçekte değil taç  detayında da kullanarak hoş bir görüntü yaratabilirsiniz.

      

Ya da küçük bir toka takıp hafif bir makyajla ideal bir gelin olabilirsiniz.

Zambak Çiçeği: Zambak çiçeği özellikle son yıllarda yurtdışında çok tercih edilen bir model olmaya başladı. Haliyle bu sezonda da sıkça rastlanacak bir model gibi görünüyor. Özellikle kalabalık bir düğün yapacaksanız nedimelerinize birer buket vererek hoş bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

Gelinliğinizin renginden dolayı sadece beyaz renk tercih edemezsiniz. Zevkinize göre renkli zambak çiçekleri kullanarak bir renk cümbüşü yaratabilirsiniz.

Sümbül Buketi : Sümbül çiçeği hoş ve naif görüntüsüyle bu sezonun vazgeçilmezi olacak. Sadece mor renkte değil yine zambak gibi farklı renkler tercih edilerek değişik kombinler yapılabilir.

Nergis Çiçeği: Nergis çiçeği kuşkusuz en güzel çiçeklerden birisi.Özellikle değişik bir buket tercihi olan gelinlerl için kullanılabilir .

Kasımpatı: Kasım ayı denilince akla ilk gelen çiçek tabikide kasımpatı…Eğer sizde sene sonunda düğün düşünüyorsanız başka kasımpatıyla değişik çiçeklerin karıştırıldığı bir buket kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Gül Demeti: Gül demeti yaz yada kış mevsimibde kullanılmıyor.Her mevsimin tercih edilen parçası diyebiliriz.Gülü de kasımpatı gibi başka çiçkeklerle kombinlemek daha hoş bir görüntü oluşturuyor.

      

Yaz aylarında düğün yapmayı planlıyorsanız:

Papatya Buketi: Papatya sadeliğin simgesidir. Sade ve şık olmayı tercih eden gelinlerimiz için bu sezonun vazgeçilmezi: Papatya….

Lavanta Çiçeği: Her sezonun vazgeçilmezi ve kır düğünlerinin en çok tercih edilen modeli lavanta…Modası hiç geçmeyen lavanta çiçeğini bu yılda yine çok sık göreceğiz.

Kır Çiçeği Buketi: Kır çiçekleri lavanta gibi her yaz düğününde tercih ediliyor.İster salon düğünü olsun ister kır düğünü olsun her düğünde kullanılabilecek bir parça olması onu vazgeçilmez kılıyor.






Sonraki Makale

Yorumlar

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.