whatsapp facebook twitter instagram google-plus pinterest linkedin search heart chat eye trending-up clock font keyboard_arrow_up fire mail youtube

Gelin Ayakkabısı Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyim, Gelin Ayakkabısı Seçiminin Püf Noktaları...

Sofia Lean
2 Dakika Okuma Süresi
0 20

Gelinliğinizle bir bütün oluşturacak önemli bir unsur gelin ayakkabısı. Görselliği ne kadar önemli olursa olsun, seçerken en çok dikkat edilmesi gereken nokta kesinlikle rahatlık olmalı. Hem rahat hem de şık bir model bulursanız sizden şanslısı yok. Ayakkabımızı seçerken nelere dikkat etmeliyiz sorusunun cevabına birlikte bakalım.

 

Düğün günü ayağınızda uzun süre kalacağı için ayaklarınızın şişme olasılığı çok yüksek. Bu nedenle ayakkabılarınızı seçerken bu durumu göz önünde bulundurmalısınız.

Ayakkabının malzemesi de deri olursa ayak sağlığınız açısından iyi olacaktır.

Ayakkabının topuklu olması kadınları her ne kadar cezbetse de damat beyle boyunuzun oranını dikkate almakta fayda var.

Gelin ayakkabısının olmazsa olmazı ise süsleri. Danteller, boncuklar, tüyler, tüller, resimler, yazılar… Buradaki en çok dikkat edilecek nokta ise gelinliğinize uygun bir seçim yapmanız.

         

         

Her şey beyaz olmamalı, biraz renk katayım bu işe diyebilirsiniz. Neden olmasın?

      

Seçenekler günümüzde oldukça fazla. Bu büyük bir şans. Tabi seçmesi de bir o kadar zor.

Bu kadar seçenek arasından size hitap edeni bulamadıysanız, tarzınıza uygun ayakkabı tasarlayan yerlerin sayısı da oldukça fazla.

Son olarak topuklu ayakkabıdan vazgeçemiyorum ama rahatlık da istiyorum diyorsanız iki ayakkabı tercih etmek işinizi çok kolaylaştıracaktır.

       


Önceki MakaleSonraki Makale

Yorumlar

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.