whatsapp facebook twitter instagram google-plus pinterest linkedin search heart chat eye trending-up clock font keyboard_arrow_up fire mail youtube

Düğün Gününde Havalı Görünmenin Yolları

Büşra Taşkesen
3 Dakika Okuma Süresi
0 20

Beklenen gün geldi çattı.Bu özel günde kusursuz olmak ve parlamak her gelinin hayali.Peki bu özel günde bir gelini havalı gösteren detaylar nelerdir? Hep birlikte görelim…

Saç Bakımı ve Parlayan Işıl Işıl Saçlar: Kadinlarin en büyük silahı kusursuz ve ışıl ışıl parlayan saçlardır.İştebu sebeple düğünde kusursuz görünen saçlarınızla mükemmle bir gelin olabilirsiniz.Saç bakım yağlarıyla ve kremlerle düğünden birkaç ay once bakım yaptırın ve saçlarınızın daha güçlü görünmesini sağlayın.Ayrıca bu süreçte mümkün oldukça saç düzleştirici ve maşa gibi yüksek sıcaklık veren malzemelerden uzak durun.

saç.jpg

Dayanıklı Saçlar: Eğer düğün boyunca bozulmayan ve gecenin sonunda sizi pişman etmeyecek bir model düşünüyorsanız iyi bir kuaför seçimi yapmalısınız.Bu yüzden düğünden once mutlaka sıkı bir kuaför araştırması yapın ve saç provasına gidin.Çantanızda ya da yanınızda olacak arkadaşınızda mutlaka saç spreyi bulundurun ki müdahale etmek kolay olsun…

Hochzeitsfrisuren-Mittellang-2017-640x960.jpg

Havalı ve Özgün Saç Modelleri: Bu özel gününüzde saçlarınız tamda istediğiniz gibi olmuşsa çok şanslısınız.Kendi masalınızın perisi olacağınız için saçınızda buna yaraşır olmalı.Havalı saç yaptıracakken sakın ayarı kaçırıp devasa boyutta bir topuz ya da göze batan modeller tercih etmeyin.Ayrıca kuaförünüze de bu yönde öneriler verin ki gelin başını abartmasın.Abartılı modeller yerine sizi sade,şık ve naif gösterecek modeller tercihiniz olsun.

Sade-ve-şık-topuz-modelleri.jpg

Duvak Modeli ve Şekli: Saça karar verildikten sonra şimdi sıra bir diğer önemli detay olan duvakta.Duvağı seçerken en önemli etken rahatlık olmalı. Gece boyunca hareket halinde olacağınız için hareketlerinizi hiçbir şekilde engellememeli. Öncelikle havalı bir görünüm için uzun bir model terich edebilirsiniz. Ancak düğünün olacağı mekana ve saç modelinize de tamamen uyması gerekli. Bu konuda da gelinlikçinizden fikir alabilirsiniz.

circle-drop-veil-with-ribbon-trim__full-carousel.jpg

Saça Takılacak Aksesuarlar: Eğer kır düğünü konseptli bir düğün yapıyorsanız saçınıza takacağınız çiçek demetiyle adeta masalsı bir görüntüye sahip olacaksınız.Özellikle son yıllarda gelinlerin sıkça tercih ettikleri saç çiçekleri çeşitleriyle göz dolduruyor.

Autumn-Fall-Wedding-Hairstyles.jpg

Gelin Ayakkabısı: Eğer gelinliğiniz sade bir model ise altına işlemeli ya da incili bir model kullanarak ışıldayabilirsiniz.Fakat süslü ve işlemeli bei gelinliğiniz varsa düz modeller kullanın.İkisininde parlaması gözleri yorar.Kokoş değil şık bir görüntü oluşturun ve rahatlık faktörünü asla atlamayın.Sizde aşk hikayenizi aktarmak istiyorsanız isimlerinizin boyandığı el yapımı ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

dolgu-topuk-isim-yazılı-şık-gelin-ayakkabısı.jpg


Önceki MakaleSonraki Makale

Yorumlar

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.