whatsapp facebook twitter instagram google-plus pinterest linkedin search heart chat eye trending-up clock font keyboard_arrow_up fire mail youtube

2018 Gelin Saçı Trendleri

Büşra Taşkesen
4 Dakika Okuma Süresi
0 20

Bu yıl saç modelinde daha sade ve sofistike görünümler moda.Saçlarda doğal görünümler ve elegance esintiler göreceğiz.Kısa ve uzun saçlı gelinlere gore ideal modellerde karşımıza çıkacak.

Gelin Topuzları: Topuzlarda geçen yılın modası olan örgüleri yine görüyoruz.Daha salaş ve dağınık modellerde tercih edilebilir.

topuz.jpg

Dağınık topuzlar yine bu sezon yine trendler arasında. Özellikle daha sade bir görünüm olsun istiyorsanız dağınık topuz tamda size gore.

Topuzlardaki doğal görünüme kondurulmuş bir çiçek daha sade görünümünüze de hava katacaktır.

çiçekli topuz.jpg

Geleneksel abartılı gelin topuzları ise tarih oluyor. Artık daha gündelik tarzda salaş topuzlar gelinlerin tercihi arasında. Özellikle kır düğünü için uygun olan bu tarz topuzlar gelinler için rahat ve sade bir stil yaratıyor.

Hair-1.jpg

Sade görünüm sadece salaş topuzlar için geçerli değil.Spreyle sabitlenmiş sımsıkı topuzlarda da sade ve şık görünümler karşımıza çıkacak. Sırtı açık bir gelinlik tercih ediyorsanız bu model tamda size gore.

sprey.jpg

Topuz yapılırken, genelde herhangi bir kahkül ve ya perçem kullanılmıyor bu yılın gelin topuzu modellerinde, ağırlıklı olarak da saç ayrımı ortadan yapılmakta.

Straplez gelinlik giyecek olacak gelinler sade bir topuz ile yüz ve boyun hatlarını ön plana çıkarabilirler.

bella-heathcote.jpg

 Topuzlardan bahsettik şimdi ise salaş ve kısa saç seven gelinler için trenlerden bahsedelim:

Bu sezonun en moda trendi uzun ve dağınık saçlara yapılmış buklelere konulmuş naif kurdele eya taşlı detaylar… Saçlarınız topuz olmadan da güzel ve zarif bir görünüm kazansın istiyorsanız bu model sizin için:

5f-daginik-uzun-gelin-saci-modeli.jpg


Saçlarınızı yarım at kuyruğuyla sade bir görünüme kavuşturup sade tonlarda bir makyajla romantik bir hava katabilirsiniz.

1055073_d09145aaa6310294f58b1e213431c8ff_600x600.jpg

Ayrıca saçlarınıza yapacağınız minimalist dokunuşlarla daha bohem bir hava yaratabilirsiniz.

Klasik Gelin Saç modeli bu sezon yine her sezon olduğu gibi bu sezonda karşımızda,sade yapılmış bir saçın üzerine kondurulan çiçekler saçınıza naturel bir görünüm verecek.

yaz-dugunu-gelin-saci.jpg

Gypso çiçekler artık saçlarda!.Sezonun en tercih edilen çiçeği artık saçlara geldi.Sizde düğününüzde doğal bir görünüm tercih ediyorsanız sade bir makyajla tarzınızı oluşturabilirsiniz.

gypsdo.jpg

Kalın maşa her sezonun kurtarıcısı olduğu gibi bu sezonda da sade seven gelinlerin tercihi olacak.Sade bir düğün töreninde kullanılabilir…

gelin-saçı-modeli-2016.jpg

Uzun saçlar için modeller 2018 trendlerinde şimdilik bu kadar…

Kısa saçlı gelinler için bu sene sade tarzlar moda. Kısa saç bu yıl günlük kullanımda epey kullanılmakta.Hal böyle olunca gelinlerimiz de kısa saç modellerine yöneliyor. İşte 2018 Kısa saç gelin modelleri…

Bombeli saç kesimleri ve hatta küt saçlar için ideal trendlerin biri.

1055073_be20bb2a9637f917595394eb174db214_600x600.jpg

Kalın maşa yalnızca uzun saçlar için geçerli değil.Küt saçlarınıza yapacağınız kalın maşayla ve koyacağınız zarif bir taç görünümünüzü şık kılacaktır.

kısa saç.jpg

Kısa saçınızı spreyle sabitlemek ve üzerine minimalist detaylar koyarak stilinizi tamamlayabilirsiniz.

kısa saç.jpg

Saçlarınıza naturel bir görünüm vermek istiyorsanız sade tonda bir makyajla küçük çiçeklerin oluşturduğu bir taçı kombinleyebilirsiniz.

taç.jpeg    25-gorgeous-fall-flower-crown-ideas-for-brides-weddingomania-303-int.jpg



Önceki MakaleSonraki Makale

Yorumlar

Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır.(0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun.